Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur de kan kännas


vägen

vägen jag vandrar känns kort,
men ändå kommer jag
aldrig fram till slutet.

jag kan ju tro det beror
på, att jag inte lärt
mig att fatta rätt
beslut.

för att komma
framåt på denna väg
måste jag nog vara
mer bestämd, göra mina val.

vägen ska ju inte
vara kort, jag vill ju
att de som hänt
mig ska ge mig lära.

jag vill att när jag väl
kommer på att alla mina
sidovägar, gav mig mycket
gav mig livet och
historien, kommer jag
vandra långsamt och njuta

för alla kommer någon
gång att finna just sin
plats, sitt hem och
fyller då upp med
kärlek till topp.




Fri vers av Ellan
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-13 06:51



Bookmark and Share


    Nike
å denna text då
ett bevis på att vi funderar så mycket på
vägen
så vi mister fokus
på åt vilket håll vi egentligen ska
slappna av Ellan
meditera... mera
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan