Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vägen

kära

rubba min
världsbild

så att den inte
står i vägen

för oss




Fri vers av Anders P VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 14:21



Bookmark and Share


  Vind
Alldeles precis så. Om det inte existerade kompromiss så vore
\"kära\" ett slags ensidigt fängsel.
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP