Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är allt slut.

Livets förfluta skuggor spelas upp framför ögonen.
För att återgå till en ny fras av livets gång.
Aldrig mer återvända till det trygga livet som var en gång.
Blickar tilllbaka, blickar fråmåt mot det okända som ska vandra in i mitt liv.
Nu är det slut. Någon nytt börjar ta form under en stigande sol.




Fri vers av singforabsolution
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution