Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blir, iskalla händer, fruset ansikte, en förfrusen tår och ögon som hettar av eld.

En stilla bris blåser från havet in till land. Vassen dansar, hattar flyger, kläder fladdrar svalt mot huden. Det rasslar i träden, fåglar flyger söder, kylan kryper på marken. Havet, mottagligt för ensamheten. Mottagligt för svek, iskalla händer, frusna ansikten, förfrysna tårar, ögon av eld. Vem ska lyssna på alla sorger? Vem ska känna ensamheten? Vem tar hand om de som misslyckas? Var går de som inte har någon i världen? Havet brusar av medlidande, fåglar flyger bort för svek, träder rasslar av sorg, kylar kryper på dig. Du blir, iskalla händer, fruset ansikte, en förfrusen tår och ögon som hettar av eld.




Fri vers av singforabsolution
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution