Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sexistisk värld

 

 

Jobba jobba kvinna!

Innan mannen kommer hem ska du hinna

Hinna leka husmor, laga maten han älskar

Städa undan bevisen av att du varit ute och letat jobb

 

Ett eget liv

enligt honom tar ditt liv vid dörren stopp

 

Inte kan väl en sträng dräng som han förstå

Att en jänta vill ha sitt eget liv

 

Sexistiska tankar ännu idag

Separata liv

med för lite tid

 

Haver ens monogamisten någon framtid?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 19:58



Bookmark and Share


  Nanno
väldigt intressant skrivet...
2007-06-14

  Nanno
väldigt intressant skrivet...
2007-06-14

  Nanno
väldigt intressant skrivet...
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*