Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi galenpannor redan är dömda

 

 

 

Galenpanna

Kom nu Anna

Så visslar vi så dansar vi

innan mannen din tycker att du blivit för tung

Innan världen tar vår oskuld

och du inte längre är ung




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-06-14 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*