Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde jag säga Älskade nu

 

 

...Älskade du

Du din förr aldrig givmilde fan

Tillsammans mellan brinnande lakan

yttrade du orden mitt sköra öra

alltid velat höra

 

Inga vänner

ingen familj

inga frågor

eller löften

inatt är det bara du och jag

 

och framtiden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*