Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste säga att du döljer besvikelsen väl mamma

 

 

Dina ögon står dolda bakom mörkret

mitt aldrig skyddande skydd äger

kan inte förstå att du vågade dig in

kan inte förstå hur du kan skrika så högt

utan att spräcka glas mamma

 

Men du

står tyst

och säger att du redan hoppas på nästa gång

och jag gråter en smula under täcket i min säng

när du lämnat mitt rum för jag vet

att jag komemr att göra dig besviken igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:07



Bookmark and Share


  Bissen
Mammor, sanna mammor, stannar alltid kvar...
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*