Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du beredd?

 

 

Det är dags att falla nu jenny

är du beredd

Kan du falla utan att synas

Kan du gråta utan att det regnar

 

Det är dags att falla igen lilla gumman

Kan du falla utan att de saknar dig

utan att ens ha varit upp

 

Kan du falla utan att synas kära du




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:09



Bookmark and Share


  Bissen
Du skrämmer... Är det vad du vill kanske...?
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*