Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eterisk

Hon dansar skuggdansen
ensam i skymningen
vid sjön

naken

Musik - knappt hörbar

En hand sträcks upp
emot stjärnorna
sakta
efter att ha nuddat
vid kinden

Ansiktet vänds
mot himlen
De slutna ögonen
öppnas långsamt

Musik - ökar något i styrka

Kroppen rör sig
i takt med trädens
månskuggor

Musiken följer dansen

När månen går i moln
ses bara en silverskugga
speglas i vattenytan

glittrande

Musiken och den nakna kroppen blir ett.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-16 12:14



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vackra lite magiska bilder som du förmedlar med finkänsliga ord! Jättefin dikt! Mvh. JJ.
2007-06-16

    ej medlem längre
En härlig bild du målar upp här. Så fridfullt och nästan i ultrarapid känns det som.
Väldigt fin och vacker text!
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis