Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är inte så bra på sånt här.


Till dig.

I min första dikt
behövde jag dig mest
nu vill jag ha dig




Fri vers av aprilsolen
Läst 487 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-16 13:16



Bookmark and Share


  Vitsippa
ååhhhhh gu va braaaa :D
seriöst, jag är sämst på att komentera, förlåt!
men den är helt jättebra iaf ;D
2007-06-17

  Jer
Förutom en lite väl lång titel för en waka, är din första senryu kanonbra tycker jag!

(om skillnaden läs mer här:
www.poeter.se/group.php?groupId=55)

2007-06-16

  Mordnilap
Den var intim, personlig :)

Det är skönt med sådana här små dikter. Ett vanligt nybörjarfel är ofta att man skriver på tok för långa och tradiga dikter som bara repeterar sig själva, och är det inte det så är det en kort dikt där författaren inte hinner få någon kontakt med läsaren innan texten är slut. Men denna är ett trevligt exempel på när det hela är välbalanserat, och det bevisar att man inte behöver någon tråkig haikuregel för att kunna skapa fina dikter.

Den enda kritiken jag kan ge är att jag som läsare inte kan relatera namnet på dikten till själva texten, men betyder det något speciellt tycker jag inte att det behövs ändras. Sedan skulle jag satt en punkt i slutet, bara för att klippa av den röda tråden, men det är bara jag.

Fortsätt skriva. The most radical thing you know ;)
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen