Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Din blick
din beröring
...

din doft
dina ord
...

din närhet
din känslighet
...

du längtan
...




Fri vers av Carol Baylis
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 00:33



Bookmark and Share


  Tina Q
Jaa... visst är det vackert - du skriver skickligt!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis