Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HAR LÄRT MIG-15

Jag har lärt mig -15

Hur fantastiskt och hett en relation
är från början, så kommer passionen att
falna och det borde finnas något
annat som intar den platsen

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-06-17 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G