Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensberättigande - haiku

Utstuderade
veck i rosknoppens inre
fylldes med bladlöss




Bunden vers (Haiku) av Carol Baylis
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-06-17 19:19



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
hmm, den föll mig i smaken..även om jag inte riktigt kan komma på varför..är nog lite för trött just nu..men jag gillade den i alla fall..
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis