Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig

Det var med dig jag ville va,
men nu vet jag inte längre om det är dig jag vill ha.

Jag vet en massa om dig,
men du vet inget om mig.

Om du bara hade älskat mig åtminstånde lite grann,
så hade min dröm om dig blivit sann.

Nu har du mot mig börjat le,
men nu vill jag inte änns åt ditt håll se.

Du fantiserar om mina kinder så lena,
man jag kan bara säga att dina fantasier är för sena.

För nu har jag falit för en annan grabb,
du var aldrig tillräckligt snabb.

Jag är ledsen att jag nu skapat smärta,
i ditt helt underbara hjärta.




Fri vers av Me Thomsén
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-06-17 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me Thomsén