Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkligt

jag är
något som inte finns
men som
existerar

jag lever
men är död

skrattar
utan att vara glad

tittar
utan att se

full av kärlek
men jävligt ensam



du är i mina tankar närvarande hela tiden
full av liv
har det underbaraste skrattet
dina ögon gör ont i själen
vackra, sannslöst vackra...
du har fullt av kärlek du också
men vill dela den med någon annan

jag vill bara
gråta hejdlöst
skrika
blunda för alltid
men mest av allt
kyssa dig




Fri vers av Scartissue
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-06-17 22:41



Bookmark and Share


  Blumma.
Bra ! :D

Men mkt smärta, undrar vem det är du tänker på... Men det kan du hålla för dej själv om du inte vill säga :)

O du, du skriver bra, jättebra. Väldigt bra. ! Mm! Kom ihåg det !

Nattikram :)
2007-06-18

    Fantasioffer
känner igen mig i varje ord, mycket bra!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue