Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schhh



det var om natten jag letade ledtrådar
följde pekorala mönster längs ett veckat skinn
och jag minns timmarna av lusta
då jag varsamt lät ett par läppar brista
hur jag log åt känslan
åt det varma

och sedan bettet

bettet

jag minns hur någon skrek

jag minns märken av tänder
spår av saliv längs en handled

och jag viskade


hysch


om och om igen

hysch




Övriga genrer av Smultris
Läst 809 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-10 14:07



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
asså detta är riktigt roligt att läsa
mycket stämningsfullt.

MEN

\"och jag viskade


hysch


om och om igen

hysch\"

det är så bra att de borde
få en gravalvarlig dikt
i sin ära.
2007-11-12

  Maria Zena Viklund
aj, aj, aj ...strålande!
2007-11-12

  Ola Rydberg
Oj
jag är vampinponerad
snyggt denna
kan ju tolkas ochså

du är verkligen på bettet
2007-11-10

  madinsane
sådärja.
monstersmultronet har hittat ut.
strålande!!!!!
2007-11-10

  Sanningsägaren VIP
Yes!
Wonderfuckingful!
2007-11-10

  Sanningsägaren VIP
Du... du brukar inte jag vet... men till denna
vet jag att du har en eller flera alldeles
perfekta illustrationer;)
grrr... *duckar*
bara en liten petitess
mailar
så snygg!
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris