Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sälta


Sur?


Ursäkta men,

vem var sur

sa du!!?




Jag

är inte sur






kanske lite salt...




om du vågar smaka


(bäjbe)




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 13:50



Bookmark and Share


  Linda Odelmar
haha, gillar vändningen på slutet..bra!
2007-06-21

  Sanchez VIP
mitt i prick på ett humoristiskt sätt :)
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3