Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord födda med hjälp av en god vän


Marions dans

ville gå
ville bara
gåstannagåstannagåstannagåstanna
ville dansa till Ravels Bolero
ville att allt var som då

golvet suger upp blodet




Fri vers av Carol Baylis
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-06-18 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis