Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marions dans - originalversionen

Med blodet forsande ur näsan
reste du dig
än en gång

såg dig över axeln

låst dörr

din skälvande kropp
reste sig i trots
ett trots som syntes i ögonen

Pang - där rök den nya framtanden

igen

En droppe blod sipprar ut ur mungipan

Med det provocerande rinnande röda
bad du än en gång om förlåtelse

Pang Pang Pang

Väggen hejdade farten

Du stannade kvar även denna kväll

men

Ville gå
Ville bara
gåstannagåstannagåstannagåstanna
Ville dansa till Ravels Bolero
Ville att allt var som då

Golvet suger upp blodet

ingen anklagar dig

För vad? Va?

När gryningen kommer är allt lugnt

igen




Fri vers av Carol Baylis
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-06-18 20:03



Bookmark and Share


  Tina Q
Smärtsam, stark text - att du bara kan skriva så bra!!?!
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis