Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vals på en vissen näckros

Vals på en vissen näckros
Tänk som det kan bli
Tyst en svala sjunger
Annars bara vi

I månens ljus
Hörs vindens sus
Och skogens lugna suckande

Akta min vackra så du ej faller i vattnet
Då vet vi hur det kommer att gå
För du vet väl att
I den allra vackraste valsen krävs det två.




Fri vers av Scartissue
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 06:37



Bookmark and Share


  Blumma.
Oo :) Så fint!

PussKram
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue