Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

Springer
jag springer
springer mot ljuset

Än sålänge är det nästan svart
Sakta blir
svart lila
och lila rött

Jag springer ut mot en kant
Nu ramlar jag
faller på marken i mossan
Blodet från mina ben färgar marken röd
men vad gör det när jag ligger här
Här på en klippa med solen som kittlar mina ögon
och en utsikt som får en att vilja falla död.




Fri vers av Scartissue
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue