Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker

kära
vi dolde
det yttre mörkret
med lampornas
mångfald

men vad vi inte
kunde dölja var
förmörkelsen
vi bar inom oss




Fri vers av Anders P VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-06-19 08:51



Bookmark and Share


  Rachel Roth
detta är nog väl så vanligt
2007-06-19

  Albert
läsvärt
klokt
sorgligt
fint på nåt sätt

kanske inte förresten

svårt

sant
2007-06-19

    ej medlem längre
Insiktsfull och \"krass\" text om hur det kan te sig i en relation.
Gillar speciellt \"med lampornas
mångfald\"...strålande beskrivning av kamouflage i känslolivet.
Sparar...
2007-06-19

  aftermath
även om det drabbar all så..
likafullt smärtsamt
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP