Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den verkliga Askungen (Cinderella)

 

 

En sömmerska slutar växa

Trådarna slutar fungera

Att sy samman brustna hjärtan med

 

Goda hjärtan finns att finna 

 

Fast på ett hem

Askungen i rullstol

 

Rosor kan bli röda 

 

Varo äro denna prins?

 

Evigheter finns att finna 

 

Var äro den padda en äldre dam måste kyssa

Småbarn har inte den rätta sorgen i sitt hjärta

 

även Törnfågeln kan flyga

 

Jordar skakar

Damen i sin rullande stol

Kan här sitta

färdas i evigheter

Medan hon endast ser

på sina röda rosor

 

Av världens händer kan vi skapa broar

mellan himmel och jord




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-06-19 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*