Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forna fotografier

 

Theas tid

 

Fotografier av generationer

Före och efter

Från gamla dar´

Och forna semestrar

Middagar i det mörka

I det stilla och det aldrig nåbara

 

Närvara forna mor!

Bortgånga far

Syster och bror

Var är ni nu?

 

En bädd klädd i fotografier

Som för att skapa ett förflutet i nuet

Och en dam i sina gamla år

Gråter ännu över forna sår

Ty de tycks vara närmare än någonsin

Mellan fyra väggar

och ett hundra gamla fotografier




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 177 gånger
Publicerad 2007-06-19 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*