Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal charmör

 

 

Charmerande unge man

har blivit en man av skrynkliga papper

i gamla händer

 

Himlen finns på jorden

 

Rakryggad

ciggaren bolmar

hatten på sned och kostymen den hettar

 

Aldrig skall väl vi känna oss ensamma 

 

Mannen av maffian av leende

skjuter iväg dem så fritt

skjuter varje kvinna han ser

medan allt han gör är ler ler ler

 

När leenden finns runt oss 

 

En man som inte alltid

bär sina vita tänder bär

Det här är ett råd andra män borde ta

om ett bråk uppstår tar han dem bara av

mumlar att han inte minns

vad det var han sa

 

Svarta rosor var aldrig för oss 

 

Alla målade läppar ler

alla typer av kvinnor

barn töser och kvinns de ler

när de denna gamle charmör ser

 

Och han är maffian av leenden




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-06-19 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*