Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en jag träffat ett antal gånger under 3 - 4 år, vi tar fram det\" bästa\" hos varann kan man säga, mycke ironi


delade känslor

Fylld av känslor,
fylld av längtan.

ville ge dig allt,
men vågade ej.

Nu i efterhand
vill jag ringa dig.

men jag vet inte
hur var vi kan ses

kontigaste av allt
vi retar varann jämt

sa aldrig du i mitt liv,
nu sitter jag och funderar

ska jag ringa , messa.
ska jag våga satsa...






Fri vers av Ellan
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-06-19 19:18



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Känn efter i ditt hjärta.
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan