Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet på sparlåga

 

 

Bara medaljer pryder väggarna i hans eviga rum

och hans sista andetag skall imma i moln över dessa

tiden går på sparlåga

vinnare möter vinnare

i evigheter

dör aldrig i våra minnen

 

Namn karvda i sten

vara för alltid

vi är flyktiga




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 173 gånger
Publicerad 2007-06-19 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*