Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarnatt

sitter på nocken
för att se solens strålar
en liten stund till




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-06-19 22:35



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Skön tidsbild!
2007-06-19

  sol
ja.
nu har vi njuttid!
speciellt ni där i norr :)

här slår vi oss bara ner på gräsmattan...


det är de \"små\" stunderna som är stora...
2007-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP