Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Bara skalet kvar
inuti är du tom
endast spindelväv 
och uppdrömda drömmar.

Som en urtömd sjö
när dammen brustit
allt av substans
flöt iväg
blandades med sältan.

Kvar fanns ett tomt skal
redo att fyllas på nytt

med vad?
med vem?

Säg mig det
den som vet.




Fri vers av Carol Baylis
Läst 496 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-19 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du vet!
Bravo!
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Carol Baylis
Carol Baylis