Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusningstrafik

Rusningstrafik kallas det

när bilarna står stilla

i långa köer efter varandra

och förarnas blodtryck

rusar i höjden




Övriga genrer av eva m h
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-06-20 18:39



Bookmark and Share


    Maria Malm
Har aldrig tänkt på att det har med förarnas blodtryck att göra..benämningen rusningstrafik..haha..
2007-06-24

  Marreb
:-)

ps. här fanns det ett litet stavfel. Blodtrycket högt?
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h