Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankelekar


svävande tankar
virvlar i vinden
leker med molnen
utanför fönstret
ser jag dem flyga iväg




Fri vers av illvette
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-06-20 18:46



Bookmark and Share


  kirsti j.
skön rytm
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

illvette