Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt

Mina händer mot dina händer


Mina läppar mot dina läppar


Dina ben runt mina ben


Mina armar runt dina armar


Din munn mot mitt öra


Du viskar


Jag ler


Du blikar


Jag kysser


Nu skriker jag


Ut genom fönstret


Till hela världen att jag älskar dig


Du blir generad


Jag springer ut genom dörren


Ställer mig mitt i stan och gråter


Vet du varför ?



Jag kom på att detta bara var en dröm...




Fri vers av Scartissue
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-20 22:10



Bookmark and Share


  Blumma.
Så fint!

Men hemskt!

wow. ;D
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Scartissue
Scartissue