Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

 

 

Dina händer liknar inte mina

men de passar varann perfekt utan att någon kan veta

 

Hus och hem jag vandrar ifrån

Alla andra faller i varandras hjärtan

När ska världen inse att kärlek bara inte händer där den ska

Sången om verkligheten är ännu inte skriven

sitter inte klistrad på varje dag

 

Händer vandrar

katrinblommons söta safter rinner

längs mungiporna på ett skyldigt barn

Förbjudna drömma beträder tankarnas varje hörn

om världens ögon skulle se, skulle de få sig en riktig törn

 

Havet och evigheten

reflektionen av solen

finns

 

men jag kan bara inte nå den

jag fick aldrig smaka

på förbjuden frukt

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 164 gånger
Publicerad 2007-06-21 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*