Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du ändå kunde älska någon som mig

 

 

Min dröm är att göra dig stolt

men du ser på mig

ropar vad jag gör fel

varje rop sliter i min själ

och jag undrar om jag någonsin kommer att bli hel

 

Min enda dröm är att vara nog

nog för det jag vill

men hur talar man när man stum

hur lär man sig när man är dum

hur lever man i världen när man ligger inlåst i ett rum

 

Jag känner mig aldrig nog

tårarna regnar från mitt paraplys insida

och det träffar mig

den enda som får lida

 

Sjön vandrar sakta ner för vattenfall

Jag försöker så tro mig

jag vänder mig in och ut för dig

men gör alltid fel

kan inte annat än att undra

kommer jag någonsin bli som de vill

 

Den nya katten river hål i mitt skinn

de säger bara våga och du komme vinn

Du river min själ i famlande lakansbitar

hängande från trädet vid vilket vi alla bor

 

Säg mig vad du vill

och hur jag kan bli någon annan

Min enda dröm är att du ska ropa på mig

med ett enda leende som skulle fylla hela dig

du skulle säga att jag är som du vill

säg, du behöver inte göra dig till

 

ty jag älskar dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-06-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*