Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta havet

 

 

Lågan är svag

och jag kan inte leva

i mörker

ty då drunknar jag




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-06-21 21:36



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Med endast några få ord lyckas du förmedla en stark känsla, man förstår precis och kan nästan ta på den desperation som orden vittnar om. Mycket bra!
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*