Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfall

 

 

Faster kan du visa mig hur du gör

för att vara dem till lags

till eder donerar de alltid nya ljus

och du har aldrig sett någon drunka förr

då det är nog bäst att ni aktar er ifrån min sköra dörr

ty jag kommer att dö som aldrig förr

 

och denna gången kan inget syre rädda mig

inga ord och inga visor inga löften kan någonsin

få mig att stanna kvar hos dig

 

Det är över nu och jag kan inte gå vidare

annat än att döda döda döda mig

mörda mig själv igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-06-21 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*