Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söta lilla du.
Ska det bli vi två...?



Söta lilla du

snea frisyren
mörka hår och ljusa hyn
lite kortare
än mig
ler ett leende
mot dina vänner
har skateboarden
under armen
går genom
korridoren
tjejerna
bredvid mig
himmlar med
sina ögon
tycker att
du är
konstig
och ful
orka bry
sig om
vad dom
tycker och
tänker
jag tycker att
du är söt




Fri vers av Hinata
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-22 14:28



Bookmark and Share


    undefined
Gullig text med eget tänkande =)
2007-08-15

  idontloveoyu
Fin :)
2007-06-26

    Noyle
Ow! Älskar! <3
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata