Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av minnen

 

 

Dagar vandrar längs gatan fram

Ingen säger längre hej hallå eller god dag

Endbart farväl penslar tomma dukar i färg av svart och vitt

 

Dagarna försvinner i vinden likt kalendersidorna

på min vita sönderklottrade vägg

Jag drar fortare fortare och fortare nu

Kalendern tar snarast slut

och vi undrar om hjälten någonsin kommer hitta ut

Kan han rädda världen på en enda dag

 

Tiden försvinner i varje andetag

 

Ser hur dagarna lämnar mitt minne

Varje dag förblir densamma

Kan knappast tro

När jag står där framför din grav idag

Verkar ju så som om det bara var igår jag kände ditt hjärta slå

och jag klädde ovetande dina fötter för vandringen utan slut

 

Dagarna vandrar ännu på

Hjärtan slutar alltid slå

Och minnena om ditt leende

Är det enda jag verkligen kan lita på




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-22 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*