Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glada munnar

 

 

I ett rum av glada munnar

Glada munnar äro väggar

Äro tak äro möbler

Äro allt jag ser

 

Leende munnar äro det

som

Smärtar mig i smärtan

Och håller mig i värmen i min glädje

 

Glädje är allt jag ser

för tidens slut är allt jag ber

var allt jag bad för förr i tiden

Nu ber jag om tiden

tiden att få chansen att rädda alla de små liven




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-22 19:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Mycket fint skrivet om den Stora Ljusningen...
2007-08-06

  Jer
Tack för ditt ärofullt svar...
och kanon präntat här!
2007-06-24

  Jer
Har läst denna nu flera gånger om... och vilket liv denna har i de första tre strofen! Verkligen gillar rytmen och rimmen här. Sedan händer något. Även om den sista strof är också fin, så får inte jag den att hänga ihop i det hela; diktens riktning, rytm och rim svänger helt oväntad.
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*