Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You and me



If you're a princess, I'm your prince.
If you're a queen, I'm your king.
If you're the beauty, I'm the beast.
If you are you, I am me.






Fri vers av Karl Springe
Läst 433 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 01:37



Bookmark and Share


  millie
och du har rätt, dikter framhävs bättre på engelska.
Jag tycker allt ungefär låter bättre på engelska, hehe :)
men jag gillade detta!
2007-06-23

  millie
den klinga härligt

Det var bra ju ;).
Jag är också 16 ffs ;) fast det står att jag är 17 :O
2007-06-23

    Nicklas VIP
En fin text om kärleken.

(och tipsar dig om att prins stavas: prince) =)
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe