Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insperationen kommer och går


En flicka

en flicka
midsommarafton
vacker kläning
i blommigt
mönster
tindrande
ögon
lyser av
glädje
en vacker
dag
har gått
och dom
åker hem
får sitta
i faderns
knä för
att alla
ska få plats
han stönar
när hon
sätter sig
ner
säger
\"vad åt du på
lägret egentligen?
du har blivit en
ung kvinna.\"
flickan
blir sårad
blir påmind om sin
vikt och hennes
utseende
när dom
kommer hem
börjar flicka
att banta
tre år
sedan är hon
död
död i svält




Fri vers av Hinata
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 11:17



Bookmark and Share


    legolas
Mycket, mycket bra. Väldigt farligt det där att kommentera vikten.
2007-07-12

    Miranda_singer
Ja börjar ju nästan lipa häär..

de e verkligen synd när de händer sånt :(
2007-07-04

    Noyle
TINE!! Hoppas inte detta var om dig, för du är helt perfekt, percis som du är!!! Jag älskar den här dikten, men den ger mig kalla kårar. Snälla, säg att det inte är sant! :S
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata