Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men kyss mig då, din djävul!



Lägg din tunga mot min puls,

lapa wiskey ur min navel,

tag min lust, min famn,

mitt knäveck mot din höft.



Låt dina händer långsamt

söka, finna nya vägar,

dina tänder mot min nacke

märk min hud att jag är din.



Hörde du min flämtning

mot ditt skenande hjärta,

trånad vid din halsgrop

mot din vackra vilda själ?




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 517 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-23 12:20



Bookmark and Share


  Knickedick
mitt inre snyftar då jag läser det
Får visst lyssna bättre i fortsättningen
2009-07-11

    BoingBoing
Suck och åter suck
2007-10-20

  Lillasyster F
Snygg och lustfylld. Det är inte lätt att få till utan att det blir vulgärt, men du lyckas hålla spänningen vid liv.
2007-06-27

  Bjarne Nordbö
Såååå erotisk ljuvlig att den b-märks.
2007-06-25

    Brell
Detta är bland det bästa jag läst. Du målar med orden känslor jag allt för väl känner igen.
Hatten av och en applåd
2007-06-24

  danshäxan
Hej!
Jo det här är ett känt tillstånd för oss
passionerade människor. Härligt att
läsa och minnas. / se mina kommentarer inom parentes.
/ Danshäxan



Men kyss mig då, din djävul!
(titeln andas otålighet)


Lägg din tunga mot min puls, (oväntat-bra!)

lapa wiskey ur min navel,

tag min själ, min famn,

mitt knäveck mot din höft. (ojoj.... anar hetta :-)



Låt dina händer långsamt

söka, finna nya vägar,

dina tänder mot min nacke

märk min hud att jag är din.
(underkastelse.... åtrån sprutar här....:-) )


Hörde du min flämtning

mot ditt skenande hjärta, (två snygga rader.....flämtning är ett
underskattat ord... passion)

trånad vid din halsgrop

mot din vackra vilda själ?
(snyggt slut.... gillar vacker och vild tillsammans)
2007-06-24

  prinscess VIP
vad förtrollande vackert du skriver
2007-06-23
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3