Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar

 

 

Trär i tråden i mitt hjärta

använder sugrör och första hjälpen för att få det att andas igen

Släcker mina solar för att du inte ska känna dig som mindre än mig

Det är inte dags än! ropar du

och jag vill inte försvinna i besvikelsen du känner för mig

Träd når himlar jag aldrig må nå utan att såra

såra dig och såra solens strålar som aldrig når mig

håller livbojar till mina timmar i livet

försöker få dem att vara längre

jag gör allt för dig

 

Till och med dödar liemannen när han kommer till mig

och för mig att mörda en vän

för mig att lämna mörkret

är ett jordklots undergång

Jag gör allt för dig

stannar i ett helvete av tjära

kära pågar som mördar mig

allt jag behöver veta är

att du lever i himlar

Så kan jag uppoffra min frid

vara lämnad ensam kvar i helvetet

för alltid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-23 16:56



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Den var bra, förstår hur du menar.

\"stannar i ett helvete av tjära

kära pågar som mördar mig\"

Du e otrolig Jenny!
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*