Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släptåg

 

 

Släptåg av vargar

utstyrseln lurar ingen kära ni

vad mässar ni?

Vi              Vi             Vi

Iscensatta små lammungar irrar över slätter

 

Rödluvan i kubik av mörker

vargen lille vad trodde då du

att jag skulle ge mig av redan

att jag skulle ge er min mormor nu

 

Iscensatta små vildsvin

hjälpen ni sänder hjälper ingen

och inte heller kedjebreven ni skickar till himlen

De når ändå aldrig molnen

Enbart i kyrkan klär bönerna er väl

här är de endast löjliga

Eder verklighet är inte min

Det var den aldrig

 

och drömmen ni nu ber för

den var heller aldrig min

 

Min skor är för stora för er att fylla




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 160 gånger
Publicerad 2007-06-23 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*