Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbart undernärd

 

 

Vandrande pinne

laserblickar av is

för tunn för att dömmas

för tunn för att synas

för osynlig för att älskas

För försvunnen för att finnas

 

Underbart undernärd

Frihetsälskande död

Borttappade levande

 

Tappra barn tappar liv

andetag och stulna hjärtan

och tiden är borta för gott

Men ingen ser

ingen ser

kan ej leva mer

faller bara mer och mer

 

Ingen ser barnet vid kanten av verkligheten

för tunn för att räddas

för tunn för att existera

och livet faller av honom

som höstlöven lämnar sina hem

ett släktträd av dömmande ansikten

Lämnas för gott

Farväl du aldrig älskade

Farväl du eftertappade

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-06-24 15:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"ingen ser..\" men de osyna finns och är sevärda ; är värdefulla...
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*