Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus av kort

 

 

Sängen är fuktig

svettas blod och tårar

rummet är kvavt

andas koldioxid och sakta kväver mig själv

vågar knappast andas alls

Varje liten rörelse kan få det hela att falla

allt jag har kan falla, när som helst

och det skulle nog såra dig som mest

 

Varje tår kan få världen min att tippa

och jag kan drunkna i alla de minnen

som cirkulerar likt hajar i havet av syra

under mitt ostadiga pinnhus

 

JAG äro Spader

äro ett hjärta upp och ner

äro spettsat ack så fel fel Fel!

Spader kung spettsar mitt hjärta

Spader drottning äro alla de som är så mycket mer än mig

Alla bränner de mig på bål

men allt som försvinner är mitt inre

jag bliver till inget annat än ett hål

 

Korthus är allt mina väggar är utav

varje kort en sylvass glasbit

fotografierna av oss går alltid alltid sönder

och jag försöker limma limma limma

och hammra smälta samman varje minne

så det är något jag kan minnas utan tårar

 

Försöker laga sidorna i min kalender

försöker hänga upp dem på sin plats igen

allt för att vara dig till lags för att få komma hem

igår klarade jag nästan av att inte göra något fel

nästan hela dagen hann gå

men jag gjorde dig besviken till slut ändå

 

Förstår nu att det är munnen min

jag måste limma limma limma samman

för att du ska älska mig

Men det blir aldrig nog

för du kan bara inte älska mig

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-06-24 16:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"sängen är fuktig\" men korthuset faller när spader dam ställer frågor om livet...låt \"du kan älska...\" bilda grunden...
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*