Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du visste kanske du skulle älska mig...lite

 

 

Nu skall jag slita mitt ansikte ur sina rötter

ersätta det med ett stort leende

som skymmer mina ögons sorg

Blodet som rinner får aldrig bli synligt

får drunkna i mig

 

Aldrig igen ska mina ord vara annat än leende

är så rädd för att såra dig med min existens

jag vet ju så att du avskyr den

det gör jag med om du visste det

så kanske du skulle kunna älska mig...lite

 

Eller kanske du skulle hata mig mer

för att jag inte kan göra annat än att falla ner ner ner ner ner!

 

Men tro mig jag kommer för alltid att hata mig Mer




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-24 16:26



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Den var bra, stark- snacka skit Jenny, du skriver bättre än någon annan jag känner!!!
Du ska inte leva ditt liv med ett falskt leende, istället med ett hemlighetsfullt grin :P
2007-06-26

  Ronny Berk
nej - ingen avskyr...ersätt med ett leende... dina texter berör...
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*