Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg gör hjärtat stelt. Kärlek gör det mjukt.


Öppna inte hela mitt hjärta.

Öppnar du mitt hjärta,
rinner ut en ohärlig smärta.
Sorg som byggt upp mitt hjärta till helt,
Hjärtat rått och stelt.

Låter du mitt hjära vara,
kan jag på dina frågor svara.
Kärlek gör hjärtat mjukt,
inte stelt och sjukt.

Ge mitt hjärta kärlek,
inte en massa svek.
Svek som bygger hjärtat hårt,
Men kärlek är svårt.




Fri vers av Maalin
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-06-24 19:24



Bookmark and Share


  Jiji80
Många av oss bär på ett hjärta du beskriver...
Mkt fint förresten...
*tummen upp*
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin