Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORTA FÖR EVIGT

BORTA FÖR EVIGT

Den här dagen är snart borta för evigt
Så gör det bästa du kan av denna dag
Det är en tidsbro i ditt liv
Som en present har alla fått den
Varje barn, kvinna och man

Det kan bli en varaktig skatt
Ett minne i dina tankar fyller just
denna dag
Du kan göra det till din bästa dag
Det är ditt val

Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 15:38



Bookmark and Share


    Josse G
En dikt som gör att jag tänker att så är det
absolut

JossG
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G